6α γεννέθλια Αλέξανδρου μέρος τρίτο

Την Κυριακή ξυπνήσαμε νωρίς και φύγαμε για το Discover Centre στο Stratford, του Λονδίνου. Το θέμα του πάρτυ ήταν Oliver Jeffers. Το Stuck είναι ένα από τα αγαπημένα βιβλία του Αλέξανδρου και όταν είδαμε ότι το Discover Centre έκανε παιδικά πάρτυ με θέμα τα βιβλία του το κλέισαμε αμέσως! Φέτος το πάρτυ έγινε με έναν φίλο του Αλέξανδρου και έγινε διπλός χαμός!

Ο κάτω χώρος του Discover Centre είχε μεταμορφωθεί σε μέρη που βρίσκεις μέσα στα βιβλία του συγγραφέα. Η εικονογράφιση των βιβλίων του είναι υπέροχη και τα δωμάτια ήταν ακριβώς όπως οι εικόνες…

IMG_1708 IMG_1713
Τα μικρά λύσσαξαν! Σκορπίσανε με την μία και τρέχανε σαν παλαβά στον μαγικό αυτό κόσμο…

IMG_1714 IMG_1717 IMG_1720

Mας είχαν διαμορφώσει ένα δωμάτιο για να φάμε και να σβήσουμε τα κεράκια. Στην άκρη ήταν ο θρόνος για τον εορτάζοντα. Για την τούρτα τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη ο μικρός και ήθελε Monsters inc. Γενικά το χαρακτηριστικό του πάρτυ ήταν οι κραυγές, το τρέξιμο, η παλαβωμάρα, μία τρέλα που απλά την μεταφέραμε από δωμάτιο σε δωμάτιο! Μετά το φαγητό οι κοπέλες του κέντρου είχαν οργανώσει να τους βάλουν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο με μαξιλάρια και να τους διαβάσουν μία από τις ιστορίες του συγγραφέα και μετά να κάνουν από μία σχετική χειροτεχνία. Εκεί προς το τέλος του φαγητού όμως, ήρθε η υπεύθυνη και μου λέει ότι επειδή τα βλέπει με πολύ ενέργεια εναλλακτικά μπορούν να τα αφήσουν να παίξουν μαξιλαροπόλεμο όσα θέλανε και όσα θέλανε κάνανε τη χειροτεχνία. Όπως καταλαβαίνετε, έχω μπλέξει με αγρίκους και πρώτος και καλύτερος ο δικός μου! Έτσι έγινε της κολάσεως με τον μαξιλαροπόλεμο! Αυτά λέγανε περάσανε τέλεια, εγώ πάλι τα έβλεπα πώς κάνανε και σταυροκοπιόμουν!

IMG_1797a IMG_1806 IMG_1854

Έτσι, επιβιώσαμε και αυτά τα γεννέθλια! Εύχομαι να μπορούμε (και να μας αφήνει και ο Αλέξανδρος) να τα γιορτάζουμε πάντα με την ίδια χαρά και τρέλα!

3 thoughts on “6α γεννέθλια Αλέξανδρου μέρος τρίτο

  1. πάντα να τον καμαρώνεις, γερός, καλότυχος και αγαπημένος!! και του χρόνου! ΧρόνιαΠολλά!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s