6α γεννέθλια μέρος δεύτερο

Κάθε χρόνο τα γεννέθλια του Αλέξανδρου είναι ορόσημο για μας. Το γιορτάζουμε με πολλούς τρόπους και για αρκετές μέρες! Καταρχάς πάντα έρχεται η μητέρα μου. Δεν έχει χάσει ούτε μία φορά τα γεννέθλια του μικρού. Την πειράζω και ψιλοπαραπονιέμαι γιατί για τα δικά μας τα γεννέθλια δεν έκανε ποτέ τόση φασαρία, τόση γιορτή. Για τον εγγονό της όμως, τα πάντα όλα! Της λέω πράγματα ή τεχνικές για τούρτες που είναι πολύ διαφορετικά με αυτά που είχε συνηθίσει από τον πατέρα της τον ζαχαροπλάστη, νευριάζει, μπαίνει στο ίντερνετ μερόνυχτα και γυρνάει με χίλιες δυό προτάσεις για το τί να μαγειρέψουμε. Η διακόσμηση και το design είναι πάντα δικό μας, αλλά χωρίς τη μάνα μου δεν θα υλοποιούνταν όλες αυτές οι γιορτές.

Την ημέρα των γεννεθλίων του, ξυπνήσαμε και του κάναμε χαμό με τα τραγούδια. Άνοιξε όλες τις κάρτες που του είχαν στείλει φίλοι και συγγενείς και τα δώρα του. Φέτος πήρε ένα καινούριο σούπερ πατίνι που βγάζει φλόγες πραγματικές στο φρένο. Είναι ένα απίθανο πατίνι και είμαι σίγουρη πως θα το δείτε πολύ γρήγορα να κατακτά τα Ελληνικά πεζοδρόμια γιατί είναι τόσο εντυπωσιακό που και οι γονείς το θέλουν! Δείτε το βίντεο εδώ και θα καταλάβετε. Έτσι ξεκινήσαμε για το σχολείο όπου τους κέρασε μακαρούν, ή όπως τα λέει εκείνος coloured burgers που είναι η αδυναμία του.
20141024_084444

Την επομένη είχαμε Ελληνικό σχολείο και την γιορτή της 28ής…όπου είχε και τραγουδάκι.
IMG_1613 IMG_1630

Όταν τελείωσε η γιορτή είχαμε κλείσει εισητήρια για να πάμε θέατρο. Είδαμε το Charlie and the Chocolate factory.
Έ
χουμε πάει σε πολλά παιδικά θέατρα αλλά αυτό ήταν το πρώτο μεγάλης διαρκείας και τον είχα λίγη έννοια. Του άρεσε πολύ όμως! Εμείς οι μεγάλοι εντυπωσιαστήκαμε πάρα πολύ! Δεν ξέρω τί να πρωτοπιάσω…

Τα σκηνικά που εναλλασόντουσαν ήταν πολύ εντυπωσιακά! Δείτε την τηλεόραση εδώ για παράδειγμα. Οι ηθοποιοί έπαιζαν και μέσα στην τηλεόραση και έξω από αυτήν. Η μεταφορά ήταν πάρα πολύ καλή!

Τα χορευτικά ήταν πλούσια και πανέξυπνα! Εδώ οι Ούμπα Λούμπα σε ένα από τα κομμάτια τους.

Ο φωτισμός ήταν απίθανος! Ειδικά προς το τέλος όπου μπαίνουν στο γιάλινο ασανσέρ και πετάνε οι δυό τους. Το “ασανσέρ” σηκώθηκε πάρα πολύ ψηλά πάνω από τα κεφάλια μας! Ήταν μια μαγική στιγμή!

Αν, λοιπόν, ψάχνεστε για κάποιο θέατρο να πάτε τα παιδιά στο Λονδίνο τώρα τις γιορτές των Χριστουγέννων σας το προτίνει ο Αλέξανδρος με two thumbs up!
IMG_1643

Τέλος πήγαμε σπίτι να ετοιμαστούμε για την επομένη όπου είχαμε το πάρτυ των γεννεθλίων του! ΧΑΜΟΣ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s