Χριστούγεννα 2013: Πιτζαμοδιαδρομές

Είμαστε σε ρυθμούς Χριστουγεννιάτικους πια και αυτά που κάνουμε τρέχουν πιο γρήγορα από την καταγραφή τους, όπως πάντα. Την Κυριακή που μας πέρασε ξεκινήσαμε για την ετήσια βόλτα μας με το αυτοκίνητο. Είχα αναφέρει κι εδώ πώς ξεκίνησε και τί κάνουμε. Αυτή η φορά, είχε την ιδιαιτερότητά της γιατί δεν ξεκινήσαμε από το σπίτι μας, αλλά από το Barbican! Αν γνωρίζετε το Λονδίνο τότε θα σας έχουν πεταχτεί λιγάκι τα μάτια έξω. Το Barbican είναι ένα από τα πολιτισμικά κέντρα του Λονδίνου. Το ίδιο είναι Grade II Listed building, διατηρηταίο με τον υψηλότερο πολεοδομικό βαθμό δηλαδή και στο οποίο στεγάζωνται σινεμά, εκθεσιακοί χώροι και θέατρα. Είχαμε εισητήρια για μία παράστηση την οποία θα καταγράψω κάποια άλλη στιγμή γιατί πραγματικά άξιζε, αλλά ήταν η μέρα που θέλαμε να κάνουμε και την πιτζαμοδιαδρομή μας. Έτσι, βρεθήκαμε στο υπόγειο πάρκινγκ του Barbican μέσα στο αυτοκίνητο να αλλάζουμε και να φοράμε τις πιτζάμες μας! Τα γέλια και τα χαχανιτά ήταν πολλά και ο κόσμος, ναι, μας είδε, αν και κανείς δεν είπε τίποτα!

Xmas 2013 Xmas Pyjama driveXmas 2013 Xmas Pyjama drive Spiderman Xmas 2013 Xmas drive Marble Arch

Xmas 2013 Oxford Street Boots
Oxford Street Boots

Xmas 2013 Oxford Street House of Fraser
Oxford Street House of Fraser

Xmas 2013 Oxford Street
Oxford Street

Xmas 2013 Piccadily Circus
Εδώ το άγαλμα του έρωτα στο Piccadilly Circus που για τα Χριστούγεννα το έχουν τυλίξει. Ανά κάποια λεπτά πετάνε τεχνιτό χιόνι μετατρέποντάς το σε μία τεράστια Χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα. Εντυπωσιακό και πολύ έξυπνο! Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο και φωτογραφίες εδώ.

Xmas 2013 Regent Street lights
Τα τελευταία χρόνια η Regent Street φοράει τα Χριστουγεννιάτικά της με στιχάκια από το γνωστό τραγούδι “Twelve days of Christmas“.

Xmas 2013 Trafalgar Square
Trafalgar Square με το βάθρο που χρόνια τώρα φιλοξενεί την μοντερνα τέχνη. Πολλοί γνωστοί σύγχρονοι καλλιτέχνες έχουν τοποθετήσει κάτι. Αυτά τα Χριστούγεννα φιλοξενεί την Γερμανίδα καλλιτέχνιδα Katharina Fritsch. Λεπτομέριες εδώ.

Xmas 2013 Xmas drive Oxford Street

Η αρχή της Oxford Street. Αυτή η φωτογραφία είναι η αγαπημένη μου!

Xmas Tower Bridge
Πάντα καταλήγουμε να διασχίζουμε την Tower Bridge πηγαίνοντας προς το αγαπημένο μας Greenwich. Κάπου εδώ συνήθως ο μικρός αποφασίζει να πάρει έναν υπνάκο και συνοδία πια έχουμε τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το ροχαλιτό του μικρού, τον μεγάλο να σφυρίζει και εμένα να συνεχίζω να κλικάρω με την μεγάλη μηχανή.
Xmas 2013 Xmas drive

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

5 thoughts on “Χριστούγεννα 2013: Πιτζαμοδιαδρομές

  1. ΤΕΛΕΙΑ η πυτζαμοδιαδρομή σας !!! Και του Χρόνου !!! 🙂

    Καλές και όμορφες γιορτές σας εύχομαι κι ελπίζω ο Άι Βασίλης να σας γεμίσει δώρα αύριο !!! xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s