Άθληση-Υγεία

Exercise

Η φετινή χρονιά είναι ένα στοίχημα που εγώ έβαλα και στην πορία με προσπερνάνε οι άντρες της οικογένειας! Εγώ είχα πει φέτος θα βρώ το παλιό μου κορμί! Πάντα μου άρεσε η γυμναστική, ή μάλλον αυτό το συναίσθημα το μετά που όλο σου το κορμί χτυπά σε έντονους ρυθμούς και τα έχεις καταφέρει! Οι διατροφικές μου συνήθιες είναι ατακτούλικες όμως οπότε τα τελευταία χρόνια ήμουν γεματούλα, μέχρι που ήρθαν διάφορες αλλαγες στη ζωή μου και το γεματούλα παραγέμισε. Τέλος πάντων, από περσι παλεύω την αλλαγή, αλλά προχτές βρήκα αυτή τη φωτογραφία και συνειδητοποίησα τα εξής:

O Phil κάνει ποδήλατο 26 χιλιόμετρα κάθε μέρα (πάει στο γραφείο). Ο μικρός ξεκίνησε κολύμβηση και ποδόσφαιρο και τρελλαίνεται! Έτσι ύπουλα πάνε να μου τη βγούνε δηλαδή, κορμάρες, κι εγώ κάθομαι και περιμένω το zumba! Να προσέχετε κες και κοι… μέσα στο ίδιο σας το σπίτι ξεκινάνε οι μπαγαποτιές! Έλα να τρέχουμε!

Update: Μου έστειλε μέηλ ο Phil γιατί λέει διάβασε το άρθρο μου και ήθελε λέει να μου υπενθυμίσει ότι είναι 35 τα χιλιόμετρα που κάνει καθημερινά (Greenwich έως Oxford Circus)…. Rub it in my face darling, thanks!

Update 2: Καινούριο μέηλ από τον αθληταρά (όσα δεν φτάνει η αλεπού): “Or 175km per week if I cycle every day. That’s further than Athens to Tripoli! For the record.”

3 thoughts on “Άθληση-Υγεία

 1. Φιλενάδα, είχα καιρό να περάσω από το κουτουκάκι σου. Αλλά χαίρομαι που σας βρίσκω όλους καλά.. Δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ εδώ που είμαι. Αχ, μη μου μιλάς για ατασθαλίες ή γυμναστική. Αυτή την υπόσχεση έδωσα κι εγώ φέτος στον εαυτό μου, αλλά πράμα! Μου αρέσει που στέλνει και e-mail να μας την πει ο κύριος! Χα χα. Πολύ γέλασα με τη σημερινή ανάρτηση!

  Φιλί ανοιξιάτικο από Μελβούρνη. Να περνάτε υπέροχα.

  1. Τί ωραία που σε βρήκα στα μέηλ μου!
   Έλα! Πάμε δυναμικά! Σήμερα αθλήθηκες? Εγώ ναι! Φύγαμε!
   Αχ, σας έρχεται το καλοκαιράκι! Τί ωραία!!
   Φιλιά φθινοπωρινά από το κατακίτρινο Λονδίνο!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s