Αυτό το Σάββατο σεργιανίστε στις Ψηφιακές Γειτονιές!

Είναι μία ημερίδα, μία εκδήλωση στην Αθήνα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα αξίζει να πάτε! Η μπλουτισμένη ομάδα των Μικρών Μεγάλων έχει διοργανώσει αυτό το Σάββατο στο Hub στην Αθήνα μία πολύ αξιόλογη ημερίδα! Εάν πάτε θα γνωρίσετε πάρα πολλούς από όλους αυτούς τους οποίους διαβάζετε στα μπλογκ από κοντά, θα μάθετε πολλά για το bogging και, κρίνοντας από το ύφος με το οποίο έχουν παρουσιάσει την εκδήλωση οι οργανωτές θα περάσετε και πολύ καλά!

Δεν σας κρύβω ότι παραλίγο να με βλέπατε κι εμένα εκεί, αντί εμού όμως, θα έχετε την χαρά να ακούσετε πολύ πιο σοφά λόγια από το στόμα της ψυχολόγου και κουμπάρας μου και νονά του Αλέξανδρου, Σοφία Σβορώνου, η οποία θα μιλήσει για την κρίση και την μονογονεϊκή οικογένεια. Αν είστε εκεί πηγαίνετε να της μιλήσετε και από κοντά! Δείτε και τη σελίδα της στο ίντερνετ (www.sofiasvoronou.wordpress.com), like στο facebook και follow στο twitter. Γενικά, στριμώξτε την! χαχα!

Τί ακριβώς είναι οι Ψηφιακές Γειτονιές; Εν ολίγοις, είναι η πραγμάτωση όλου αυτού του διαδικτιακού οργασμού των Ελληνικών οικογενειακών blog σε μία εκδήλωση! Είναι μία κίνηση πολύ προχωρημένη για τα Ελληνικά δρώμενα που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρει το διαδίκτιο, η κοινωνικοποίηση, η νέα έκφραση της κοινωνίας μας! Μην την χάσετε! Θα βουίζουν τα blog και όλα social media για μέρες! Εδώ βουίζουν από τώρα, ρίξτε μια ματιά εδώ για το ποιοί έχουν γράψει για την ημέρα! Είσοδος είναι 10 ευρώ και η ημέρα είναι family friendly με δραστηριότητες και για παιδιά!

Psifiakes Geitonies copy

Καλά να περάσετε το Σάββατο, λοιπόν!

2 thoughts on “Αυτό το Σάββατο σεργιανίστε στις Ψηφιακές Γειτονιές!

  1. Με το καλό η επόμενη συνάντηση να χωρέσει και τις Ελληνικές Οικογένειες Εξωτερικού, που είναι μια πολύ όμορφη και δημιουργική γειτονιά, απ’ ό,τι μαθαίνω!!!
    Θα μας λείψεις το Σάββατο!
    Φιλιά πολλά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s