Πέτυχε!

Έχω δυό φιλενάδες στην Ελλάδα που δεν γνωρίζει η μία την άλλη. Η μεν πρώτη ήρθε στη ζωή μου τα χρόνια της εφηβείας μεσα από τα φροντιστηριακά θρανία, η δε δεύτερη κατα τη διάρκεια των δύο χρόνων στην Ελλάδα και ενώ ήμουν ήδη παντρεμένη και με παιδί. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ τους γιατί δεν έτυχε. Από τότε που ξαναγυρίσαμε Λονδίνο κάθε χρόνο, μου στέλνουν την ίδια κάρτα! Κάθε χρόνο γελάω πολύ όταν ανοίγω το φάκελο. Σε κάποιο από τουσ φακέλους αναγνώρισα τα γράμματα της Ε και, ξέροντας ήδη ποιά κάρτα μου έχει στείλει η Α την άνοιξα χαμογελώντας. Με πιάσανε κάτι υστερικά γέλια…

20130103-190612.jpg
Δε ξέρω αν πρέπει να το φιλοσοφίσω τύπου “επιλέγουμε τελικά φίλους με κοινούς παρανομαστές/αξίες/γούστα” κτλ. Θέλω απλά να πώ ” τα καταφέρατε και φέτος κορίτσια και με κάνατε να γελάσω έστω και από μακριά! Επίσης, αν πιάσετε πέντε στα πέντε θα με κάνετε να αρχίσω να σκέφτομαι πότε να σας γνωρίσω. Καλά αν πιάσετε τα δέκα συνεχόμενα χρόνια θα νομίζω ότι γνωρίζεστε ήδη και μου κάνετε πλάκα τόσα χρόνια!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΝΆΔΕΣ!

9 thoughts on “Πέτυχε!

  1. Αλήθεια δεν την ξέρω την κοπέλα….αλλά φέτος έχοντας μου η Ε πει την ιστορία με τις ίδιες κάρτες προσπάθησα στα αλήθεια να σκεφτώ ποια θα έστελνε φέτος…έστειλα την πιο ωραία στα μάτια μου και πέτυχα!!
    πάω να παίξω Λόττο τώρα!! χαχαχαχα!!
    Οκ η αλήθεια είναι ότι αγοράζουμε και οι δύο κάρτες από τους ζωγράφους με το στόμα και το πόδι οι οποίοι βγάζουν 10 κάρτες το χρόνο…οπότε έχουμε πιθανότητες 1 στις 10..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s